Dolar 32,5816
%0.33
Euro 34,6622
%-0.2
Altın 2.527,090
%1.71
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya duyurdu: O projenin ihale tarihi belli oldu

AK Partili Kaya duyurdu: O projenin ihale tarihi belli oldu

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, uzun süredir ilçe gündemini meşgul eden Selçuk Devlet Hastanesi projesi için 15 Aralık'ta ihaleye çıkılacağını sosyal medya hesabından açıkladı.

  • Ege Postası
  • 01.11.2021 - 15:30

EGEPOSTASI – Selçuk’a yapılması planlanan hastane projesi geçtiğimiz haftalarda CHP ile AK Parti'yi karşı karşıya getirmişti.

CHP İzmir Milletvekilleri ile il yöneticileri, 23 Ekim'de CHP Selçuk İlçe Başkanlığı'nda düzenledikleri basın açıklamasında hastane projesiyle ilgili belediyenin üzerine düşen bütün görevleri yerine getirmesine karşılık, ihalenin halen yapılmadığını dile getirmişti.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla kaya ise sosyal medya hesabından 2014 yılında dönemin CHP Selçuk İlçe Başkanı Özge Yıldırım ile aralarında bugünün belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in de bulunduğu belediye meclis üyelerinin projeye yaptıkları itiraz dilekçesini “Selçuk'a yapılacak hastanenin yapımını siyasi saiklerle engelleyen, istemezükçü CHP'li Belediye Başkanı Filiz Sengel'dir. Bunun belgesi de ektedir. Yine bir araya gelip, "nasıl engelleriz" toplantısı yapmışlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, CHP'ye rağmen bu hastaneyi YAPACAĞIZ!” mesajıyla paylaşmıştı.

Öte yandan projeyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mahmut Atilla Kaya, projenin ihalesinin 15 Aralık’ta gerçekleştirileceğini açıkladı. Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Kaya, mesajında Efes Selçuk Belediyesi’ne de eleştirilerde bulunarak, şunları söyledi:

“Bir müjdeyi daha paylaşmak istiyorum. 50 Yataklı Selçuk Devlet Hastanesi ihalesi, 15 Aralık 2021'de gerçekleştiriliyor. Engellemek için her şeyi yapan, istemezükçü CHP'li belediyeye rağmen, bir önemli yatırımı daha Selçuk'umuza ve İzmir'imize kazandırıyoruz. Hayırlı olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.