Dolar 32,3709
%0.04
Euro 34,8301
%0.11
Altın 2.399,940
%0.13
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den AK Partili Şenocak'a tepki, Kaftancıoğlu'na selam!

Yücel'den AK Partili Şenocak'a tepki, Kaftancıoğlu'na selam!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yönelik tehdit içerikli açıklamalarına tepkiler sürerken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Kaftancıoğlu'na destek verdi. Yücel, Kurtuluşun ve kuruluşun kenti İzmir'den Kaftancıoğlu'na selam olsun." dedi.

  • Ege Postası
  • 01.05.2020 - 19:39

EGEPOSTASI- CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun katıldığı bir TV programında AK Parti'ye yönelik eleştirilerine AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak tepki gösterip sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Şenocak, " 'Seçimle olmazsa bir şekilde’ Milletimiz buna en son yelteneni 15 Temmuz’da Şehitler Köprüsü’nden Boğaz’a dökmüştü. Anlaşılan bünyesine demokrasi fazla gelen CHP İl Başkanı, genlerine uygun maceralar arıyor. Haberi olsun; Boğaz bu mevsim serin, yazın da derindir” ifadelerini kullandı.

AK Partili Şenocak'ın tehdit içerikli açıklamasına tepkiler yükselirken, CHP'li Kaftancıoğlu'na İzmirli mevkidaşı Deniz Yücel'den destek geldi.

Yücel, sosyal medyadan "AKP İstanbul İl başkanı haddini bil!Ne bu vatan sahipsizdir, ne de Canan Kaftancıoğlu yalnızdır. Kurtuluşun ve kuruluşun kenti İzmir'den Kaftancıoğlu'na selam olsun." açıklamasını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.