Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Toplu taşıma araçlarına korona virüs denetimi

Toplu taşıma araçlarına korona virüs denetimi

İzmir'de trafik polisi ekipleri, giderek artan vakalar neticesinde alınan kararla birlikte toplu taşıma araçlarında denetim yaptı. Ekipler tarafından tedbirler ve önlemler hakkında bilgilendirilen şoförler, denetimleri faydalı bulduklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 26.11.2020 - 13:55

İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında, 4 gün boyunca; toplu ulaşım araçları, pazar yerleri, alışveriş merkezleri ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde yoğunlaştırılmış denetim yapılması kararı alındı. Genelgede yayınlanan denetimler vakaların arttığı İzmir'de de uygulanmaya başladı. Kentte trafiğin yoğun olduğu yollardan biri olan Anadolu Caddesi'nde polis ve trafik polisi ekipleri denetim gerçekleştirdi. Toplu taşıma araçlarını durduran ekipler, araç içerisindeki yolcu sayısını ve önlemleri denetleri. Ekipler, araç şoförlerini de kurallar hakkında bilgilendirerek maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaptı.

“Her şey bizim sağlığımız için”

Uygulama kapsamında durdurulan bir dolmuş şoförü ise uygulamanın yapılmasını faydalı bulduğunu söyleyerek, “Uygulama gayet güzel oldu. Böyle kontrollerin sürekli yapılmasını bekliyoruz. Kurallara uymaya özen gösteriyoruz, her şey bizim sağlığımız için. Zorluk çıkaran bazı müşteriler de oluyor. Maske takmayanlar oluyor veya maskesini çenesine indirenler oluyor. Maske takmayanları araçtan aşağı indiriyoruz” dedi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.