Dolar 32,2536
%0.04
Euro 34,7803
%0.02
Altın 2.401,760
%-0.31
Bist-100 10.175,00
%-0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'den duygusal 23 Nisan mesajı: Yüz yıl geçmemiş gibi...

Soyer'den duygusal 23 Nisan mesajı: Yüz yıl geçmemiş gibi...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100. yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından şiir okuduğu duygusal bir video paylaştı.

  • Ege Postası
  • 22.04.2020 - 21:08

EGEPOSTASI- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı videoda İzmir görüntüleri eşliğinde şiir okuyan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı  Tunç Soyer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Soyer görüntüleri "Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur. Ulusal egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, mahvolur." Mustafa Kemal Atatürk notuyla paylaştı.

Öte yandan Soyer görnütülerde şu dizeleri seslendirdi:

"Bakın işte Meclis açılıyor. Atatürk en önde. Birazdan içeriye girecekler birazdan tarih yazacaklar. Günlerden 23 Nisan çocuklar her yerde, Atatürk'ün çocukları her yerde siz varsınız. Akıllarda siz kulağımızda siz.  Umutlarda siz. Size söz çocuklar! Daha adil bir dünya için artık daha cesur olacağız. Daha temiz bir çevre için daha dikkatli davranacağız. Bize daha zor sorular sorun diye. Size daha özgür bir dünya sunacağız. İşte yine açıyor dağlarda çiçekler. İşte yine parıldıyor mücevher dolduruyor gökleri yaşa, yaşa sesleri. Yüz yıl geçmemiş gibi. İlk günkü gibi!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.