Dolar 32,3766
%-0.32
Euro 34,7091
%-0.28
Altın 2.396,850
%-1.07
Bist-100 10.154,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O kazada yaralanan futbolcu hayatını kaybetti

O kazada yaralanan futbolcu hayatını kaybetti

İzmir'in Urla ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan TFF 3. Lig ekibi Somaspor'un futbolcusu Melih Vardar (27), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 17.08.2020 - 15:35

Alınan bilgiye göre, 14 Ağustos Cuma günkü kazada ağır yaralanan ve Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakımda tedavi altında tutulan Melih Vardar, bugün yaşamını yitirdi. 

İki kardeşten biri olan Somaspor'un futbolcusu Melih Vardar, yaşam savaşını kaybetti. Semih Vardar'ın ise durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan'ın kullandığı otomobilin Çeşme-İzmir kara yolu üzerindeki Uğur Mumcu kavşağında çarptığı elektrikli motosiklette bulunan Melih Vardar ile kardeşi yaralanmış, Vardar kardeşler sağlık ekiplerince DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı.

Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Aydınhan, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Aydınhan, futbolcu Vardar'ın vefat etmesinden sonra Urla Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tekrar gözaltına alındı. Nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Aydınhan, adli kontrol şartları ağırlaştırılarak, haftanın 2 günü imza ve yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. 

Urla Gençlikspor ve Bucaspor altyapısında yetişip aynı kulüpte profesyonel olan Melih, Bergama Belediyespor, 1920 Maraşspor, Haçkaspor, Kızılcabölükspor ve Turgutluspor formalarını giydi.

Kızılcabölük'ten geçen sezon devre arasında Somaspor'a 6 aylığına transfer olup sözleşmesi biten Melih, takımıyla Play-Off oynayarak 27 Temmuz'da Pazarspor'a Antalya'da 3-2 kaybettikleri finalin ardından üzüntü yaşadı.

Melih Vardar, 2018 yılında hayatını Büşra Vardar'la birleştirmişti. 

(AA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.