Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O iddialara Kocaoğlu'ndan net yanıt: 'Kesinlikle adayım yok'

O iddialara Kocaoğlu'ndan net yanıt: 'Kesinlikle adayım yok'

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Kongresi’nde Büyükşehir Meclis Üyeleri Süha Barlak ve Deniz Yücel'i aday göstereceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. O iddialara Kocaoğlu'ndan net yanıt

  • Ege Postası
  • 22.12.2017 - 13:55

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Kongresi'nde Büyükşehir Meclis üyeleri Süha Barlak ve Deniz Yücel'i  aday göstereceği iddialarını reddetti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Egepostası’na yaptığı açıklamada, “Benim haberim yok biri ortaya atmış benle alakası yok. Ben kimsenin aleyhinde ya da lehinde değilim. Aklımda da bir aday yok” dedi.

CHP İzmir İl Kongresi'nde başkan adayı olarak tek isimde uzlaşmak istediklerini bu nedenle de çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Kocaoğlu, “Bugün belediye başkanlarıyla görüşmeyi bitiriyorum. Milletvekilleriyle de pazartesi görüşeceğim. Sonra arkadaşlarla görüşüp bir toplantı yapacağım. Mutabık kaldığımız bir kişiden hep birlikte çıkacağız. O isimlerle benim hiçbir ilgim yok” diye konuştu.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek onların bu konuda fikirlerini almış, kendisi bir isim önermemişti. 

MİLLETVEKİLLERİYLE ASANSÖR'DE BULUŞACAK

Kocaoğlu'nun 7 Ocak'ta yapılacak İl Kongresi'nde tek aday çıkması için  milletvekilleriyle gerçekleştireceği toplantının 25 Aralık Pazartesi günü saat 13.00’te Asansör’de gerçekleştirileceği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 25 Aralık Pazartesi günü milletvekilleriyle öğle yemeğinde belediye başkanlarıyla akşam yemeğinde buluşacak. Kocaoğlu, tarihi Asansör’de gerçekleşecek buluşma için milletvekillerine mektup yazdı. Kocaolu, CHP'nin İzmir'deki başarı oranının sadece bölgede değil, ülke genelinde de domino etkisi yaratacağını belirterek, şunları söyledi:

BELEDİYE BAŞKANLARIYLA SEFERİHİSAR'DA 

Kocaoğlu'nun yine Pazartesi günü saat 19.00'da tüm ilçe belediye başkanlarıyla Seferihisar'da bir araya gelerek kongre sürecini masaya yatırması bekleniyor. Görüşme Sığacık'ta bir otelde gerçekleşecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.