Dolar 32,5216
%0.44
Euro 34,7659
%0.52
Altın 2.408,170
%1.17
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Koştu, Bergama’nın Büyükşehir'den beklentilerini Başkan Soyer’e iletti

Koştu, Bergama’nın Büyükşehir'den beklentilerini Başkan Soyer’e iletti

Bergama için durmadan çalışan Belediye Başkanı Hakan Koştu gerek Ankara’da gerekse İzmir’de görüşmelerini ardı ardına yapmaya devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 09.10.2020 - 09:01

İzmir Büyükşehir Belediyesi İlçe Yatırımları Değerlendirme Toplantısı’na belediyenin icracı birim müdürleri ile birlikte katılan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e bir dünya markası olan, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Bergama'nın büyükşehirden beklentilerini iletti.

500 günlük görev süresi boyunca Koronavirüs’e rağmen yapılan vizyon projeler başta olmak üzere belediye çalışmalarının bir sunum halinde anlatıldığı toplantıda Başkan Koştu, tarihi kent Bergama için Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini dile getirip, talepleri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e iletti. Bergama için adeta çile haline gelen sorunların çözümü için durmadan çalışan, gerek Ankara’da gerekse İzmir’de görüşmelerini ardı ardına yapan Başkan Hakan Koştu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ekibine teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.