Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de 60 saatlik su kesintisi! O belediye tankerle su dağıtıyor

İzmir’de 60 saatlik su kesintisi! O belediye tankerle su dağıtıyor

İzmir'in Buca, Karabağlar ve Gaziemir ilçelerinde, 60 saatlik su kesintisi olacağı belirtildi. Arızanın giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZSU ekipleri seferber oldu. İzmir’de 60 saatlik su kesintisi

  • Ege Postası
  • 23.12.2019 - 12:16

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Menderes ilçesinin Küner köyü yakınlarında Tahtalı Barajı’ndan Görece İçmesuyu Arıtma Tesisi’ne giden 2200 mm'lik hatta meydana gelen arıza nedeniyle İZSU ekiplerinin patlayan ana borunun onarılmasına yönelik çalışma başlattığını bildirdi.

Kentte kullanılan içme suyunun önemli bir bölümünü karşılayan hatta arızanın giderilmesi için çalışmalar sürerken Buca, Karabağlar ve Gaziemir ilçelerinde 60 saatlik su kesintisi yaşanacağı açıklandı.

Öte yandan su kesintisinden Konak ve Bornova ilçelerinin de etkilendiği öğrenildi. Buca ve Karabağlar ilçelerine sınır mahallelerde bulunan yerleşim yerlerinde suların kesildiği ifade edildi. Kesinti nedeniyle Konak'ın birçok mahallesine su verilemediği öğrenildi.

BUCA BELEDİYESİ TANKERLE SU DAĞITIYOR

Buca Belediyesi sosyal medyadan su kesintisine ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada "Dün akşam saatlerinde ani bir arızadan kaynaklanan su kesintisine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Buca Belediyesi olarak süreci yakından takip ederken, hemşehrilerimizin yaşadığı mağduriyeti en aza indirebilmek için kesinti yaşanan mahalle muhtarlıklarının önünde tankerler aracılığıyla su dağıtımlarına başladık." denildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.