Dolar 32,2956
%0.07
Euro 35,0432
%-0.12
Altın 2.475,070
%0.36
Bist-100 10.508,00
%1.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili'deki iğrenç olayda iki flaş gelişme

Dikili'deki iğrenç olayda iki flaş gelişme

İzmir'in Dikili ilçesindeki bir özel ortaöğretim erkek öğrenci yurdunda kalan 7 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilerek gözaltına alınan erkek görevli Ö.F. sevk edildiği adliyede tutuklandı. Yurt ile ilgili İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kapatma kararı verildi. İzmir'deki iğrenç olayda flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 22.12.2017 - 09:31

Dikili'deki özel ortaöğretim yurdunda kalan bazı öğrencilerin ailelerinin, çocuklarının cinsel istismara uğradığıyla ilgili şikayeti üzerine, polis çalışma başlattı. Yurtta kalan 7 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen görevli Ö.F. bugün gözaltına alındı. Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Ö.F. hakkındaki soruşturma ve işlemlerin sürdüğü belirtildi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili idari soruşturma başlatırken, krizle mücadele ekipleri de görevlendirildi. 

Bu arada iğrenç iddianın ardından olay yeri inceleme ekipleri yurdun içinde inceleme yaptı. Ekiplerin bazı delilleri alarak olay yerinden ayrıldığı görüldü.

Bu sırada yurtta öğrenci olmaması dikkat çekti. Binada bulunan yurt görevlileri ise bilgi vermekten kaçındı.

YURTTA TEMİZLİK GÖREVLİSİ 

7 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Ö.F. hakkında Dikili Cumhuriyet Savcılığı'nın adli soruşturmasının ardından, olayla ilgili Dikili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de idari soruşturma başlattı. Ö.F.'nin yurtta temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

YURT İÇİN KAPATMA KARARI

Yurt ile ilgili İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kapatma kararı verildi. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yurtta kalan 7 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen erkek görevli Ö.F., sevk edildiği adliyede tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.