Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da kongre öncesi flaş hamle! Sandal'dan delegelere telefon

Bayraklı’da kongre öncesi flaş hamle! Sandal'dan delegelere telefon

CHP'de 14 Aralık'ta başlayacak ilçe kongreleri heyecanla beklenirken, partide kulisler hareketli. Delege seçimlerinin tamamlanmasıyla ilçe başkan adaylığı konusunda kriz yaşanan Bayraklı'da Belediye Başkanı Sandal’ın süreç başından itibaren Pınar Susmuş isminde ısrar ettiği kulislere yansımıştı. Sandal'ın delegelerden gelen tepkiler üzerine bu kararından çark ettiği öğrenildi. Bayraklı’da kongre öncesi flaş hamle

  • Ege Postası
  • 09.12.2019 - 13:20

EGEPOSTASI - CHP'de 14 Aralık'ta başlayacak ilçe kongreleri öncesi parti kulisleri hareketli. Delege seçimlerinin tamamlanmasıyla ilçe başkan adaylığı konusunda kriz yaşanan Bayraklı’da Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın kongre takviminin netleşmesi sonrası aday olarak Pınar Susmuş'u önerdiği kulislere yansımıştı. 

Sandal'ın Susmuş önerisi parti tabanında tepkilere neden olmuş, uzlaşı aday için görüşmeler hızlanmıştı. İzmir İl eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu ile Başkan Sandal il eski başkanlarından ve İzmir eski Milletvekili Selçuk Ayhan isminde anlaşmıştı. Bu anlaşmanın ardından Sandal'ın adaylık için ısrar ettiği Susmuş'tan vazgeçerek, Selçuk Ahyan için hemen çalışmaya başladığı ileri sürüldü.

21 Aralık’ta yapılacak ilçe kongresi öncesi Sandal’ın delegelere telefon ederek, "Benim adayım Selçuk Ayhan. Desteklerinizi bekliyoruz" dediği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.