Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan Yıldırım'ın yakın korumasına acı haber

Başbakan Yıldırım'ın yakın korumasına acı haber

Hizan ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan 5 askerden Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz'ün ailesine acı haber ulaştı. Şehidin babası Özer Öz’ün ise Başbakan Binali Yıldırım'ın uzun yıllardır yakın koruması olduğu öğrenildi. Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı'nda koruma polisi olan baba Özer Öz'ü, telefonla arayan Başbakan Binali Yıldırım, başsağlığı diledi. İzmir'e ateş düştü...

  • Ege Postası
  • 21.01.2018 - 20:18

Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görevli personeller, Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında yürütülen operasyonda düşen çığın altında kaldı.

12 askerimizin yaralandığı olayda 5 askerimiz de şehit oldu. Olayda şehit olan askerlerden Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz'ün İzmir'deki evine acı haber ulaştı. Öz'ün Karşıyaka'daki baba ocağında yas hakim olurken, şehidin babası Özer Öz'ün Başbakan Binali Yıldırım'ın uzun yıllardır yakın koruması olduğu öğrenildi. 

Baba Özer Öz'ün Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı'nda koruma polisi olarak görev yaptığı ve 2 kardeşi daha bulunan şehidin bekar olduğu öğrenildi.

Baba Özer Öz ve anne Hatice Öz haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Özer Öz'ün oğlunun şehit haberi üzerine meslektaşları eve gelerek apartmana ve sokağa Türk Bayrağı astı. Bu arada Başbakan Binali Yıldırım, şehidin babasını telefonla arayıp başsağlığı diledi.

AİLESİNE ACI HABER ULAŞTI

Bitlis'in Hizan ilçesinde, PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz'ün (23) İzmir'deki ailesine acı haber ulaştı. Karşıyaka Kaymakam Vekili ve Çiğli Kaymakamı Kaya Çıtak ve askeri yetkililer, Öz'ün Karşıyaka ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde yaşayan ailesine şehadet haberini verdi.

Şehit olan Hilmi Öz, Bitlis'te yarın düzenlenecek törenin ardından memleketi Denizli'nin Çivril İlçesi'ne gönderilecek. Şehit, burada yapılacak törenin ardından Ömerli Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. 

AİLEYE TAZİYE ZİYARETİ

Bitlis'in Hizan İlçesi'nde, üzerlerine çığ düşerek şehit olan 5 askerden 1'i olan 22 yaşındaki Hilmi Öz'ün İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki baba ocağına çok sayıda taziye ziyaretinde bulunuldu. İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar şehidin evine gelerek acılı aileye baş sağlığı diledi. Vali Ayyıldız, evden çıkarken, Hepimizin başı sağ olsun dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.