Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9419
%-0.09
Altın 2.439,550
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altay'dan transfer şov!

Altay'dan transfer şov!

Altay, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Altay transfer harekatını sürdürürken, Yıldırım'ın ardından Yeni Malatyaspor'dan Murat Akça ile MKE Ankaragücü'nden ayrılan Cebrail Karayel'le sözleşme imzalandığı bildirildi. Altay son olarak, tecrübeli futbolcu Marcio Mossoro'yu transfer etti.

  • Ege Postası
  • 22.01.2021 - 17:06

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Altay, son olarak Fatih Karagümrük forması giyen merkez orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım'ı kadrosuna kattı. 30 yaşındaki oyuncu, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ile bir araya gelerek kendisini 1.5 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla 5'i Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 7 maça çıkan Zeki Yıldırım, söz konusu müsabakalarda 164 dakika sahada kaldı. (İHA)

Altay, Murat Akça ve Cebrail Karayel'i transfer etti

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay, Murat Akça ve Cebrail Karayel'i kadrosuna dahil etti.

Altay Kulübünden yapılan açıklamada, Yeni Malatyaspor'dan Murat Akça ile MKE Ankaragücü'nden ayrılan Cebrail Karayel'le sözleşme imzalandığı bildirildi.

Galatasaray'da profesyonel olan 30 yaşındaki Murat Akça, Denizlispor, Adana Demirspor, Sivasspor, Kardemir Karabükspor, Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve Giresunspor'da forma giydi.

Son olarak MKE Ankaragücü'nde mücadele eden 26 yaşındaki Cebrail Karayel daha önce Ankaraspor, Mamak FK, Çankaya FK ve Şanlıurfaspor'da da yer aldı.

Altay, Marcio Mossoro ile anlaştı

Altay, tecrübeli futbolcu Marcio Mossoro'yu transfer etti.

Altay Kulübünden yapılan açıklamada, Mossoro ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

2014-2015 sezonundan beri Türkiye'de top koşturan 37 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Medipol Başakşehir ve Göztepe formalarıyla lig ve kupada çıktığı 206 maçta 22 gole imza attı. (AA)

İlgili Haber

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.