Dolar 32,4739
%-0.2
Euro 34,9302
%0.29
Altın 2.435,940
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli tepkisini sürdürüyor: Soyer 'ihanet festivali'ne dönüştürmekte kararlı

AK Partili Sürekli tepkisini sürdürüyor: Soyer 'ihanet festivali'ne dönüştürmekte kararlı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Mizah Festivali’ne yönelik tepkisini sürdürüyor. Sürekli, "CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer Türk ve İslam düşmanı karikatüristleri davetinden geri adım atmayıp bu festivali bir "İhanet Festivali"ne dönüştürmekte kararlı görünüyor. İzmirliler ısrarla bu geri adımı bekliyor!" dedi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2020 - 17:05

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çevrim içi olarak düzenlenen ve 25 Aralık'a kadar devam edecek olan İzmir Mizah Festivali'ne, karikatüristler Jean Plantu ile Michel Kichka'nın davet edilmesine tepkiler sürüyor. 

Konuyla ilgili daha önce "Mizaha evet; ama hakaretin ve ihanetin sanatı olmaz!" diyerek tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kınamış ve İzmirlilerin kırmızı çizgisini hatırlatmıştı.

Bugün başlayacak olan festival sonrası geri adım atılmamasına tepki gösteren AK Parti İl Başkanı Sürekli sosyal medyadan tepksini sürdürdü.

Sürekli, " 'hakaret ve düşmanlığın sanatı olmaz' diyoruz; ancak CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer Türk ve İslam düşmanı karikatüristleri davetinden geri adım atmayıp bu festivali bir "İhanet Festivali"ne dönüştürmekte kararlı görünüyor. İzmirliler ısrarla bu geri adımı bekliyor!" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.