Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili meclis üyesinden şok ‘rüşvet’ iddiası

AK Partili meclis üyesinden şok ‘rüşvet’ iddiası

Menemen Belediye Meclisinde yeni başkan vekili seçiminin ardından seçime ilişkin tartışmalar devam ederken AK Parti cephesinden seçim öncesine yönelik şok eden bir iddia ortaya atıldı. AK Partili Meclis Üyesi Hanifi Can, seçim öncesinde bir arkadaşına 2 milyon lira rüşvet teklif edildiğini iddia etti.

  • Ege Postası
  • 02.12.2020 - 16:07

EGEPOSTASI-  Hakkında yürütülen soruşturma kapsamında Menemen Belediye Başkanı iken tutuklanan ve İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan Serdar Aksoy'un yerine Menemen Belediye Meclisi dün başkan vekili seçti.

Cumhur ittifakı ve Millet İttifakı adına iki adayın yarıştığı seçimden Millet İttifakı adayı Av. Deniz Karakurt başkan vekili olarak ayrıldı.

Seçim geçmiş olmasına rağmen oylama, öncesi ve sonrasına ilişkin tartışmalar halen gündemde.

Seçimlere ilişkin bir iddia da Menemen Belediye Meclisi AK Partili meclis üyesi Hanifi Can’dan geldi.

Can, seçim öncesinde bir meclis üyesi arkadaşına 2 milyon lira rüşvet teklif edildiğini iddia etti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Can, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Menemenli kardeşlerim bizler sizlerin oylarıyla seçildik ve Belediye Meclis üyesi olduk. Sizin hakkınızı savunmak için bizlere oy verdiniz. Şua n gelinen tablo ortada 6 milyona satın alınabilecek araçlar, 37 milyona kiralanmış. Devletin yani sizlerin haklarını çaldılar bir vazo alınmış 100bintl verilmiş bu para çocuklarımızın hakkı yazık değil mi ' Devlete ait sağlam araçları kesip satmışlar, bunlar sizlerin çocuklarımızın hakkı şahıslara satılmış, yemişler . Pazar Esnafımız 15 Aydır mağdur pazar yeri yarım kalmış, rezil bir halde .İŞÇİ kardeşlerim, 4 Ay oldu maaşlarını alamıyor, Evlerine EKMEK götüremiyorlar bu kardeşlerimiz bizleri arıyorlar kim bizim hakkımızı savunacak diyorlar. Peki soruyorum Menemenli kardeşlerime sadece Serdar Aksoy mu suçlu ' Bu çalınan Menemen halkının şu anki CHP Meclis üyesi arkadaşlarında imzası var şimdi birileri çıkmış Davul çalıyor kim bu arkadaşlar, sizde hiç Utanma yokmu ya . Sonra Seçim olacak Gece ...' 2 milyon Rüşvet teklif ediyorsunuz. Arkadaşımız ...Namuslu şerefli biri parayı almıyor bu belgeli merak edenler vardır şimdi, siz Rüşvet vereceğinize Menemen belediyesinde Çalışan işçi arkadaşlarımızın önce 4 aylık maaşını ödeyin diyor... Takdiri Menemen halkına bırakıyorum '''”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.