Dolar 32,5307
%0.29
Euro 34,9060
%0.47
Altın 2.443,700
%0.21
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Hızal'dan Soyer'e çok sert 'barış' eleştirisi

AK Partili Hızal'dan Soyer'e çok sert 'barış' eleştirisi

AK Partili Özgür Hızal, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in barış mesajını yineleyerek hükümetin dış politikalarını eleştirmesine sert tepki gösterdi. AK Partili Hızal'dan Soyer'e çok sert 'barış' eleştirisi

  • Ege Postası
  • 03.03.2020 - 10:12

EGEPOSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, hem Suriye'nin İdlib bölgesinde süren harekatla ilgili hem de İzmir’deki askeri birliklerde görevli er ve erbaşlara toplu taşımadan ücretsiz yararlanmalarını sağlayan hizmetle ilgili açıklamalarda bulundu. Soyer barış mesajını Atatürk’ün ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ mesajı üzerinden yinelerken, hükümetin dış politikasını da eleştirdi. Soyer’in bu mesajı sonrası AK Parti cephesinden sert tepki geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i  çok sert bir dille eleştirdi. Soyer’in Türkiye’nin dış politakasını cahilce eleştirdiğini belirten Hızal “Sayın Soyer, bilmediği konularda daha fazla konuşup milletimizin hassasiyetlerini hafife almaktan vazgeçmeli ve asıl işi olan İzmir’e bakmalıdır!” dedi.

Özgür Hızal’ın sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:

Hükümetimizin dış politikalarını cahilce eleştirme gafletinde bulunan Tunç Soyer’in aklını İzmir’de yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmeye harcaması temennimizi yinelemekte fayda görüyorum.

Suriye tarafından atılan havanlarla sınır şehirlerimizde kaybettiğimiz canları aklımızdan silip, sınırlarımızı korumayalım m? Suriye’de üzerine varil bombaları yağan bebekleri görmezden mi gelelim'

Sayın Soyer, bilmediği konularda daha fazla konuşup milletimizin hassasiyetlerini hafife almaktan vazgeçmeli ve asıl işi olan İzmir’e bakmalıdır!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.