Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Dağ’dan ‘mektup’ yorumu: CHP’de rüşvet prosedür olmuş

AK Partili Dağ’dan ‘mektup’ yorumu: CHP’de rüşvet prosedür olmuş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumunda gündeme getirilen Urla’da kurulması planlanan akaryakıt istasyonu ve konuya ilişkin yazıldığı iddia edilen mektup ile ilgili tartışmalar devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, mektupta yer alan rüşvet iddiaları üzerinden CHP’li belediyeleri eleştirdi ve “İzmir’de CHP’li belediyelerde rüşvet, her işte bir prosedür haline gelmiştir” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.12.2020 - 12:49

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumunda gündeme getirilen Urla’da kurulması planlanan akaryakıt istasyonu ve buna ilişkin Arif Akdemir ‘in İzmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yazdığı iddia edilen mektup kamuoyunda büyük tartışmalara neden olmuştu.

Akdemir, mektubunda ayrıca CHP İlçe Başkanı Özbadur ile ilgili önemli bir iddia da ortaya atarak, “Benim tarlam öyle rant barındıran bir yerde değil, ancak burasını ısrarla benden düşük bedel ile satın almaya çalışan kişiler var. Bu kişilerden bir tanesi malesef Çevre ve Sağlık komisyonu üyesidir. Bu kişinin ortağı olan Partinizin Urla İlçe Başkanı, 10-15 gün önce konunun yeniden Komisyonlara havale edilmesi üzerine benim Urla'da tanıdığım kişiler vasıtası ile yardım karşılığı benden 250.000 TL talep etmiştir” ifadelerini kullanmıştı.

Ortaya atılan rüşvet iddialarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan eleştiri geldi.

Dağ, ortaya atılan rüşvet iddiaları üzerinden CHP’li belediyeler sert bir dille eleştirdi ve “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde gündem yine hizmet ve icraat değil, rüşvet ve yolsuzluk. Ne yazık ki bu münferit bir olay değildir. İzmir’de CHP’li belediyelerde rüşvet, her işte bir prosedür haline gelmiştir” dedi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.