Dolar 32,5104
%0.22
Euro 34,8939
%0.44
Altın 2.438,760
%0
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de il başkan yardımcısından suç duyurusu

AK Parti'de il başkan yardımcısından suç duyurusu

AK Parti Çiğli Teşkilatı’nda sular durulmuyor. Kavga ve küfür olayıyla gündeme gelen Çiğli Teşkilat Eski Başkanı Ahmet Tok hakkında Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz hem yargı hem de disiplin hamlesi gerçekleştirdi. İl başkan yardımcısından, ilçe yöneticisi hakkında

  • Ege Postası
  • 16.02.2016 - 11:38
EGE POSTASI - Eylül ayında AK Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarı'nın ilçe binasında gerçekleştirdiği toplantıda yaşanan kavgayla gündeme gelen Çiğli Teşkilat Eski Başkanı Ahmet Tok, geçtiğimiz günlerde de küfür olayı ile anılmıştı.

Tok'un gençlik kolu başkanı Sarı ile konuşması sırasında Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, Çiğli İlçe Eski Başkanı Adnan Yılmaz'a küfür ve hakaret ettiği basına yansımıştı.

SUÇ DUYURUSU
Yılmaz, yaşanan olay nedeniyle harekete geçti ve  Tok hakkında kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

DİSİPLİN DE YOLDA
Öte yandan Yılmaz, Tok için disiplin hamlesi de yaptı.  Yılmaz’ın AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin'i arayarak Tok'un disiplin kuruluna yollanmasını istediği öğrenildi. Karateki’nin yaşananların kişisel bir tartışma olduğunu ifade ederek Yılmaz’ın disiplin talebine “Hayır” dediği belirtildi. Yılmaz’ın da bunun üzerine İl Başkanı Bülent Delican’la görüştüğü ve il başkanlığı üzerinden Tok hakkında disiplin işlemi başlatmak istediği öğrenildi.  Yılmaz’ın Tok hakkındaki disiplin talebinin il yönetim kurulu toplantısında gündeme alınacağı belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.