Dolar 32,3804
%-0.18
Euro 34,7674
%0.08
Altın 2.463,150
%-1.11
Bist-100 9.999,00
%0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yol verme kavgası kanlı bitti: 2 kardeş öldürüldü

Yol verme kavgası kanlı bitti: 2 kardeş öldürüldü

Ankara'nın Mamak ilçesinde trafikte çıkan yol verme tartışması kanlı bitti. Kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüşen olayda vurulan 2 kardeş yaşamını yitirdi. Teslim olan şüpheli dede ve torunu gözaltına alındı.

  • Ege Postası
  • 24.10.2022 - 09:32

Ankara Mamak'ta trafikte yol verme nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada silahla vurulan iki kardeş hayatını kaybetti. Şüpheli dede ve torunu gözaltına alındı.

Mamak Bayındır Mahallesi Hamurcuk mevkisinde Süleyman K. ve torunu Tevfik K. ile Hacı S. ve ağabeyi Ahmet S. arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Süleyman K, tabancayla iki kardeşi ağır yaraladı, kurşunlardan biri de torunu Tevfik K'nın bacağına isabet etti.

2 KARDEŞ YAŞAMINI YİTİRDİ

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Şüpheliler, olaydan kısa bir süre sonra suç aleti tabancayla Mamak İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.