Dolar 32,3813
%-0.12
Euro 34,6740
%-0.37
Altın 2.410,190
%-1.02
Bist-100 10.110,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım yürütme kurulu toplantısına katıldı!

Yıldırım yürütme kurulu toplantısına katıldı!

Partisinin hafta sonu gerçekleşecek ilçe kongrelerine katılmak için İzmir’e gelen Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, il yürütme kurulu toplantısına katıldı. Yıldırım’ın ilçe kongrelerinin daha geniş katılımlı ve daha coşkulu yapılmasını istediği belirtilirken, 2011 genel seçimlerinde açıkladıkları 35 projeyle ilgili takipte olduğunun da toplantıda altını çizdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2014 - 00:42
EGE POSTASI - Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım partisinin hafta sonu gerçekleşecek ilçe kongrelerine katılmak için İzmir’e geldi.

Yıldırım ayağının tozuyla, AK Parti İzmir İl Yürütme Kurulu toplantısına katıldı. Delican başkanlığındaki yürütme kuruluna ilk kez milletvekilleri de katıldı. Toplantıda İzmir Koordinatörü Mehmet Yüksel’de hazır bulundu.  İl başkan yardımcılarının görev alanlarıyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdikleri öğrenildi. Delican’ın da geride kalan kongreler hakkında Yıldırım’a bilgilendirme yaptığı belirtildi.

Yıldırım’ın ilçe kongrelerinin daha geniş katılımlı  ve daha coşkulu yapılmasını istediği belirtilirken, 2011 genel seçimlerinde açıkladıkları 35 projeyle ilgili takipte olduğunun da toplantıda altını çizdiği öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Dikili ilçe kongresinde 400 delegeden sadece 22’si sandık başına gitmişti. Kongreye Zafer Afyon tek aday olarak girmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.