Dolar 43,6024
%0.16
Euro 51,5860
%0.37
Altın 6.943,530
%3.13
Bist-100 13.522,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeniden Refah Partili Belediye Başkanı ihraç edildi! AK Parti'ye geçecek iddiası

Yeniden Refah Partili Belediye Başkanı ihraç edildi! AK Parti'ye geçecek iddiası

Yeniden Refah Partili Kadışehir Belediye Başkanı Davut Karadavut, partisinden ihraç edildi. Karadavut'un AK Parti'ye geçeceği iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 25.01.2026 - 19:57

Yeniden Refah Partisi, Yozgat Kadışehir Belediye Başkanı Davut Karadavut'un partiden ihraç edildiğini açıkladı.

Parti prensiplerine aykırı tutum ve davranışları nedeniyle ihraç edilen Karadavut'un AK Parti'ye geçeceği öne sürüldü.

KADIŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI PARTİSİNDEN İHRAÇ EDİLDİ

Yeniden Refah Partisi, başlatılan disiplin sürecinin ardından Kadışehir Belediye Başkanı Davut Karadavut'un partiden ihraç edildiğini duyurdu.

(Kadışehir Belediye Başkanı Davut Karadavut)

Yeniden Refah Partisi'nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

"Yapılan inceleme ve değerlendirmeler neticesinde; Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut’un, partimizin ilke ve prensiplerine aykırı tutum ve davranışları nedeniyle parti üyeliğinden kesin olarak ihraç edilmesine karar verilmiştir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.