
Yeni yılı erken kutladılar
Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi, kreş ve gündüz bakımevi ile Goncagül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yeni yılı erken kutladı. Coşkulu kutlamalarda yeni yıldan huzur ve sağlık istendi.
- Ege Postası
- 31.12.2013 - 12:16
Makyajları ile geceye özel kıyafetleri ile içlerindeki yaşama sevincini bir kez daha gözler önüne seren huzurevi sakinleri çalan müzikler eşliğinde de bol bol oynadı, hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti.
Gecenin finalini 10. Yıl Marşı ile yapan huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler de sunuldu. Bu güzel eğlencenin Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’ne moral olduğunu söyleyen Huzurevi Müdürü Serpil İbri 2014’ün herkese güzellikler getirmesini diledi.
Miniklerin eğlencesi
Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım evi öğrencileri yılbaşını bir gün önceden kutladı. Kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri okulda öğretmenleri ve aileleri ile birlikte çok eğlendi. Birbirinden farklı etkinliklerle öğrenciler 2014 yılını eğlenerek karşıladı.
Öğrenciler küçük yüzlerindeki büyük tebessümleri ile umut dolu gözlerle yeni yıla merhaba dedi. Öğrenciler yılbaşı eğlencesinde arkadaşları ile birlikte şarkılar söyleyerek oyunlar oynadı.
Özel eğitime özel yılbaşı
Selçuk Goncagül Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Selçuk Belediyesi’nin katkıları ile düzenlediği yeni yıl eğlencesi renkli geçti.
Selçuk Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen yeni yıl kutlamasında özel eğitim öğrencileri aileleri ve öğretmenleri ile doya doya eğlendi.
Birbirinden güzel ikramlar ve müzikler eşliğinde dolu dolu bir gün geçiren özel eğitim öğrencileri, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün hediyeleri ile de mutluluklarını ikiye katladılar. Oyuncak, kıyafet gibi bir birinden güzel yılbaşı hediyelerini özel eğitim öğrencilerine sunan Selçuk Belediye Meclis Üyesi Avukat Filiz Ceritoğlu Sengel Başkan Ülgür’ün iyi yıllar dileklerini de özel eğitim öğrencilerine ve ailelerine iletti.
Hediyeler, coşkulu müzik ve bir birinden güzel hediyelerle 2014’e mutlu bir başlangıç yapan özel eğitim öğrencileri ve aileleri Başkan Ülgür’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
Yorum Yazın