Dolar 43,0237
%0.16
Euro 50,4487
%-0.25
Altın 5.991,880
%0.43
Bist-100 11.498,00
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yardıma muhtaç çocuklar için denize girdiler!

Yardıma muhtaç çocuklar için denize girdiler!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan çoğunluğu İngilizlerden oluşan yerleşik yabancılar, yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için Çalış Plajı'nda değişik kostümlerle denize girdi.

  • Ege Postası
  • 01.01.2026 - 17:35
  • Güncelleme: 01.01.2026 - 19:41

Fethiye ilçesinde yaşayan çoğunluğu İngilizlerden oluşan yerleşik yabancılar, yeni yılın ilk gününde yardıma muhtaç çocuklar ve sokak hayvanları için değişik kostümler giyip, Çalış Plajı’nda bir araya geldi. Yerleşik yabancılar, bağış toplamak için sıcaklığı 19.8 derece ölçülen denize girip yüzdü.

Çalış Çocuklara Yardım Derneği organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlik, güzel görüntüler oluşturdu. Derneğin Yardım Komitesi Başkanı Ann Pavier, etkinliğin her yıl yeni yılın ilk günü düzenlendiğini belirterek, çocuklar ve hayvanlar için destek toplamaya devam edeceklerini söyledi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.