Dolar 32,3711
%-0.16
Euro 34,6834
%-0.34
Altın 2.419,240
%-0.65
Bist-100 10.082,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Whatsapp'la kilo verebilirsiniz

Whatsapp'la kilo verebilirsiniz

İZMİR'in Aliağa İlçesi'ndeki diyetisyen Başak Onat, akıllı telefonlar üzerinden Whatsapp kullanıcılarına sağlıklı kilo verdirmeyi vadediyor.

  • Ege Postası
  • 24.11.2015 - 12:47
Son zamanlarda kullanımı yaygınlaşan sosyal ağlar üzerinden danışanlarına hizmet veren diyetisyen Başak Onat, Aliağa'daki işyerini ziyaret edemeyen ve yoğun iş temposu sebebiyle birebir görüşmelere zaman ayıramayanlarla Whatsapp aracılığıyla diyet programını paylaşıyor. Kilo problemi yaşayan ve sağlıklı şekilde kilo vermek isteyen herkesi Instagram, Facebook, Whatsapp uygulamaları ile takip eden Onat, her an ulaşabildiği danışanlarının her öğününü kontrol ediyor. 



"TABAĞINIZI ÇEKİP GÖNDERİN"
Yüz yüze görüştüğü kişilerle profesyonel vücut analiz cihazı ile kemik, yağ ve kas oranlarını belirleyerek, haftalık görüşmeler yaptığını belirten Onat, "Akıllı cihazlar hepimizin hayatında ve hepimiz Whatsapp kullanıcısıyız. Danışanlar öğünlerindeki tabağın fotoğrafını çekip hemen bana yolluyorlar, özellikle ilk haftalarda genellikle her öğünün fotoğrafını istiyorum. Orda menüye hemen müdahale etme şansım oluyor. Böylece hataların önüne hemen geçiyoruz" dedi. Diyet sürecinde motivasyonun çok çabuk kaybedilebildiğinin altını çizen Onat, sürekli etkileşimin önemine değinerek, "15 günde ya da ayda bir yapılan görüşmeler bana biraz yetersiz geliyor. Sürekli takiple, diyeti tamamen bozmadan, kişiye de kaçamak yaptım suçluluğunu hissettirmeden olabildiğince esnek kurallarla bir beslenme düzeni oturtuyoruz. Neler yiyebileceklerini her an sorabiliyorlar" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.