
Vleminckx yine göze giremedi
PTT 1'inci Lig'de son 11 maçta 1 galibiyet alabilen Göztepe'nin Belçikalı golcüsü Björn Vleminckx, teknik direktör Önder Özen'in de gözüne giremedi.
- Ege Postası
- 16.03.2016 - 16:01
Vleminckx'i idman performansına göre değerlendirdiği belirten Önder Özen, "Futbolcu tercihlerimde adaletli olduğumu düşünüyorum. Kim formayı hak ediyorsa o görev alır" dedi. Özen, 4 haftalık periyotta Robert Maah ve Nahir Besara'yı da kullanmadı. Maah, Özen döneminde 18 kişilik kadroya giremezken, Besara zaman zaman 18'e alınmasına rağmen forma giymedi.
Önder Özen yabancılar arasında en çok Diarra'yı sahada tuttu. Senegalli 357 dakikayla ilk sırayı alırken, Cleyton 349 dakikayla ikinci, Gosso 266 dakikayla üçüncü, Leroy George da 209 dakikayla dördüncü en çok oynayan futbolcu oldu. (DHA)
Yorum Yazın