Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umutoğulları’ndan '8. Gün'de müteahhitlere çağrı: Rüşveti bitirelim

Umutoğulları’ndan '8. Gün'de müteahhitlere çağrı: Rüşveti bitirelim

Gazeteci Mithat Umutoğulları, Büyükizmir TV'de yayınlanan 8. Gün programında belediyelerle iş yapan müteahhitlere seslenerek, “Sizden rüşvet isteyen başkan yardımcısı, bürokrat, memur varsa arayın beni, ben konuşacağım. Ne kadar yolsuzluk, hırsızlık varsa üzerine gideceğim. Korkmayın, çıkıp konuşun. Rüşveti hep beraber bitirelim” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.05.2022 - 12:49

EGEPOSTASI - Gazeteci Mithat Umutoğulları, Büyükizmir TV'de yayınlanan 8. Gün programında Aydan Yalçın’la birlikte İzmir siyasetindeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Umutoğulları programın sonunda “Ben buradan belediyelere iş yapan müteahhitlere sesleniyorum” diyerek kritik bir çağrıda bulundu.

Umutoğulları, belediyelerle çalışan müteahhitlere “Sizden rüşvet isteyen başkan yardımcısı, bürokrat, memur varsa arayın beni, ben konuşacağım. Ne kadar yolsuzluk, hırsızlık varsa üzerine gideceğim. Şerefim ve namusum üzerine söz veriyorum. Bu ülkede haysiyetli, namuslu emniyet güçleri ve savcılar var. Sizin hakkınızı biz burada koruyacağız. Korkmayın, çıkıp konuşun. Rüşveti hep beraber bitirelim” diye seslendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.