Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulupınar listesini hazırladı, Genel Merkez onayladı

Ulupınar listesini hazırladı, Genel Merkez onayladı

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, yönetim kurulunu oluşturdu. Oluşturduğu listeyi partisinin Genel Merkez yöneticilerine sunmak için Ankara’ya giden Başkan Ulupınar’ın listesi onay aldı. Ulupınar, listesinin ve listenin ayrıntılarını önümüzdeki hafta sonu düzenleyeceği basın toplantısıyla duyuracak. Ulupınar'dan liste övgüsü

  • Ege Postası
  • 14.12.2017 - 12:52

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Partisinin il başkanlığı görevi verildikten sonra yoğun bir çalışma dönemi geçiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, yönetim kurulu listesini hazırladı ve Genel Merkezin onayına sundu. 85 kişiden oluşan yönetim kurulu listesi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmaylarından tam onay aldı.

BU LİSTEDEN BİRKAÇ TANE BAKANLAR KURULU ÇIKARTABİLİRİM

Hazırladığı yönetim kurulu listesini kendisinin de beğendiğini, içine sindiğini kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, iddialı konuştu:

“Bu liste çok güzel oldu. Bu listeden birkaç tane Bakanlar Kurulu çıkartabilirim.”

GENEL MERKEZ LİSTEME ÇOK SICAK BAKTI, SONUÇTA SORUMLULUK ALDIM

İçinde siyasetçiler, eski milletvekilleri, avukat, işadamı, eski belediye başkanlarının bulunduğu 85 kişiden oluşan listesine tam onay verildiğini belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar,

“Listemiz 85 kişiden oluşuyordu. 85 kişi kabul edildi. Listenin tamamına genel merkez onay verdi. Genel merkez listeme çok sıcak baktı. Herkesin listesine karşı genel merkezin saygısı var zaten. Sorumluluk veriyor nihayetinde. Sorumluluğu alınca hesabı da siz vereceksiniz sonuçta” diye konuştu.

HAFTAYA TOPLANTIYLA YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİ TANITACAĞIZ

Netleşen ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de onay verdiği yönetim kurulunu tanıtmak için önümüzdeki hafta basın mensuplarının karşısına çıkacak. İYİ Parti’nin İzmir kaptanı Yıldırım Ulupınar, “Haftaya Cuma gününe kadar bir basın toplantısıyla listemizi açıklayacağız. Tanıtımı yapacağım toplantıda. Tüm basın kurumlarını, temsilci ve gazetecileri toplantımıza çağıracağız ve orada ayrıntılı açıklamaları yapacağım” şeklinde bilgi verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.