Dolar 41,9391
%-0.15
Euro 48,7999
%-0.23
Altın 5.545,350
%-0.5
Bist-100 10.942,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tutuklu Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu hastaneye kaldırıldı

Tutuklu Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu hastaneye kaldırıldı

Tutuklu Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu hastaneye kaldırıldı. Mutlu'nun cezaevi sürecinde ağrıları ve şikayetlerinin artması nedeniyle bugün Silivri Devlet Hastanesi’ne götürülerek kontrolden geçirildiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2025 - 17:13

CHP'li belediyelere yönelik operasyonla tutuklanan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan kızı Avukat Begüm Nazlı Mutlu, babasının artan ağrıları nedeniyle Silivri Devlet Hastanesi’ne götürüldüğünü duyurdu.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan kızı Avukat Begüm Nazlı Mutlu, babasının cezaevi sürecinde artan rahatsızlığı nedeniyle Silivri Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek gerekli kontrollerinin yapıldığını açıkladı.

Begüm Nazlı Mutlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, kendisine yönelik operasyon yapılacağına dair duyumlar ve söylemlerin olduğu dönemde, sol bacağındaki rahatsızlık nedeniyle acil olarak ameliyat olmuştur. 9 Eylül Salı günü taburcu olmuş; ancak 13 Eylül günü kontrol ve tedavi süreci tamamlanamadan tutuklanmıştır. Cezaevi sürecinde ağrıları ve şikayetleri artan Sayın Mutlu, bugün (22 Ekim) Silivri Devlet Hastanesi’ne götürülerek gerekli kontrolleri yaptırmıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bu açıklamayı yapar, hassasiyet ve ilginiz için teşekkür ederiz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.