Dolar 32,8412
%0.22
Euro 35,1742
%0.24
Altın 2.449,760
%-0.33
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Türkiye’nin Mark Şirketleri EXPO 2020 İçin Organize Olmalı ”

“Türkiye’nin Mark Şirketleri EXPO 2020 İçin Organize Olmalı ”

Türkiye’nin en büyük LPG dönüşüm markaları arasında yer alan Zavoli Sıralı Otogaz Sistemleri Satış Müdürü Fırat Edemen, İzmir’in EXPO 2020 yolculuğunda yalnız kalmaması için marka şirketlerin çok hızlı biçimde organize olmaları gerektiğini açıkladı.

  • Ege Postası
  • 11.11.2012 - 14:08

İZMİR- Merkezi İzmir’de bulunan İtalya devi Zavoli Sıralı Otogaz Sistemleri Türkiye Satış Müdürü Fırat Edemen, kentin önündeki tarihi fırsatla ilgili olarak daha güçlü bir algının oluşması gerektiğini söyledi. Edeman konuşmasını şöyle sürdürdü” bunun içinde ülkemizdeki marka şirketler, G. Kore ve İtalya örneklerinde olduğu gibi stratejik çalışımalar yapmalı,  günümüzde uluslararası diplomasinin en önemli ayağı dünya çapındaki bu şirketlerdir.  Lobicilik gücü yüksek firmalar bir araya gelmeli,  İzmir’in adaylık süreciyle ilgili ortak stratejiler izlemeli. Çünkü BİE üyesi 160 ülkenin tamamına yakınının Türkiye ile ticari ilişkileri bulunuyor. Bunu İzmir’imiz adına iyi değerlendirmeliyiz. İzmir’in marka kent olması yeni marka şirketlerin doğmasını kaçınılmaz kılar.

İzmir EXPO 2020 adaylığıyla bilinirliğinde şimdiden önemli gelişmeler kaydetti.  Bu tür global organizasyonlarının bütün yükünü yürütme kurlularına bırakmak haksızlık olur. EXPO İzmir’in Ege’nin hatta bütün bir coğrafyanın etkileneceği ciddi bir organizasyondur. Bunun içinde EXPO bilincinin iş dünyasında da keskinleşmesi gerekiyor.

İzmir’in temasının sağlık olması, insan, yaşam ve çevre odaklı olması elimizi güçlendiriyor.  Kaliteli yaşama öncelik tanıyan her adım insanlar tarafından kabul görmektedir.

İzmirliler enerjilerini doğru alanda kullanır ve EXPO 2020 adaylığımıza sahip çıkarlarsa tarihi  bir fırsatı değerlendirmiş olacağız.”

Zavoli Türkiye Temsilcisi Polaris LPG'nin Genel Müdürü İhsan Fırat ise ihracatçı şirketleri arasında yer alan Cangas’ın İzmir’in EXPO 2020 adaylığıyla ilgili olarak, tanıtım ve diplomaside yapabilecekleri çalışmaları ele aldıklarını, EXPO2020 İzmir Yönlendirme Yürütme Kurulu Başkanı Vali Cahit Kıraç’a bunu aktaracaklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.