Dolar 32,3916
%-0.14
Euro 34,7964
%0.16
Altın 2.432,540
%-0.25
Bist-100 10.064,00
%1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turgut Özal'ın doktoru corona kurbanı

Turgut Özal'ın doktoru corona kurbanı

İzmir Tabip Odası, ve umhurbaşkanı Turgut Özal'ın doktoru olarak da bilinen Türkiye’nin ilk beyin cerrahlarından Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Cengiz Aslan’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 01.02.2021 - 09:57

EGEPOSTASI- Türkiye yaklaşık bir yıldır koronavirüsle mücadele ediyor. Salgınla mücadelede en ön safhada yer alanlar ise koronavirüs hastalarıyla birebir temas halinde olan sağlık çalışanları oluyor. 

İlk vakanın göründüğü günden bu yana sağlık çalışanları için gerekli önlemlerin alınması ve sağlık çalışanlarına haklarının verilmesi çağrısında bulunan Türkiye Tabipler Birliği(TTB)’nin çağrıları ise tam anlamıyla yanıt bulamadı.

TTB, aylardır salgın nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çaşlışanlarının sesi olmaya çalışırken salgınla mücadele ederken birçok sağlık çalışanı koronavirüse yenik düşüyor.

Son olarak ise Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Cengiz Aslan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İzmir Tabip Odası, Dr. Aslan’ın vefat haberini #öfkeliyizçünküölüyoruz etiketi ile paylaştı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “#ÖfkeliyizÇünküÖlüyoruz Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Cengiz ASLAN'ı COVID-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz. #OyalamaDeğilYasa”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.