Tugay’dan açılış krizine yanıt: Bugün açılış yapılması zorunlu muydu?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi’nin açılışlarıyla aynı güne denk gelen Haydar İnanır Spor Tesisi açılışına ilişkin tartışmalara yanıt verdi. Tugay, tarihin Haydar İnanır’ın doğum günü nedeniyle belirlendiğini vurgulayarak, “Karşıyaka Belediyesi’nin bugün açılış yapması zorunlu muydu bilmiyorum” ifadeleriyle dikkat çekti.
- Ege Postası
- 07.01.2026 - 17:59
- Güncelleme: 08.01.2026 - 10:54
EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka’da açılışı yapılan Haydar İnanır Spor Tesisi’nin açılışı ile Karşıyaka Belediyesi’nin açılışlarının aynı güne denk gelmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.
“KARŞIYAKA BELEDİYESİ’NİN BUGÜN AÇILIŞ YAPMASI ZORUNLU MUYDU BİLMİYORUM”
Tugay, Karşıyaka Belediyesi ile aynı gün açılış yapılmasıyla ilgili, “Bugün Haydar İnanır'ın doğum günü. Biz aslında bir buçuk iki ay önce bitirdik. Ama eşi özellikle doğum gününü de açmamızı rica etti bizden. Onun için bugüne denk geldi. Karşıyaka Belediyesi'nin açılışının aynı güne denk gelmesi, yani Haydar'ın doğum gününe denk gelmesi gibi çok zorunlu bir sebepten mi bilmiyorum. Eğer öyleyse diyecek bir şey yok. Yani takdir insanların bilemiyorum. Biz sonuçta görevimizi yerine getiriyoruz. Yaptığımız tesisi adını verdiğimiz kişinin doğum gününde açtık. Başka da bir şey yok burada” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın