Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı’nın Kurtuluş Etkinlikleri programı belli oldu

Torbalı’nın Kurtuluş Etkinlikleri programı belli oldu

Torbalı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı bu yıl da bir dizi etkinlikle kutlanacak. Torbalı Belediyesi'nin düzenleyeceği 7 Eylül Kurtuluş Şenlikleri'ne ilginin yoğun olması beklenirken, etkinlikler yarın başlayıp 5 gün boyunca devam edecek.

  • Ege Postası
  • 02.09.2022 - 17:16

Torbalı Belediyesi, 7 Eylül Kurtuluş Şenlikleri için hazırlıklarını tamamladı. Şenlik haftasının 7 Eylül’e kadar devam edeceği belirtilirken, Melek Mosso ve Özhan Toksun’un da katılacağı kutlama organizasyonunda yerel sanatçılar da sahne alacak. Çocuk günü de kutlamaların bir parçası olacak.

DOLU DOLU PROGRAM

Etkinlikler, çocuk günü ile başlayacak. Yarın saat 13.30’da Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda çocuklar için dolu dolu bir program gerçekleşecek. Şişme oyun alanları, yüz boyama etinlikleri, zıp zıp ve balon gösterileri çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak. Saat 21.00’da ise BKM’de Çizmeli Kedi isimli çocuk oyunu sahnelenecek. Programın ikinci gününde Torbalı’nın yerel gruplarından Grup Gürültü sahne alacak. Tarzları ile kendi kitlelerini oluşturan rock gruu saat 20.30’da Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda sahne alacak. 3.gün ise  Özhan Toksun, unutulmayan şarkıları Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda seslendirecek.

BAŞKAN TEKİN’DEN DAVET

6 Eylül günü saat 20.30’da Gazi Çamlığı Etkinlik Alanı’nda bu kez Nostaljik Sinema Gecesi etkinliği gerçekleşecek. Tarık Akan’ın başrol oynadığı ‘Delisin’ isimli film, eski yazlık sinema tadında bol ikramlarla izlenilecek.

Kurtuluş’un yıl dönümü olan 7 Eylül’de resmi tören ve bando konserleri ile başlayacak kutlamalar kapsamında akşam da Hipodrom Kafe yanında ünlü sanatçı Melek Mosso konser verecek.

Tüm İzmirliler'i 5 gün sürecek Kurtuluş Şenlikleri'ne davet eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Düşman işgalinden kurtuluşumuzun 100. yılı dolayısıyla her kesime hitap eden bir dizi etkinlik hazırladık. Çocuk, genç, yaşlı herkese hitap edecek olan etkinliklerimize tüm İzmirlileri bekliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.