Torbalı’daki patlamada acı haber: Yaralanan işçi kurtarılamadı
İzmir'in Torbalı ilçesindeki metal fabrikasında gerçekleşen patlamada yaralanan 7 kişiden Halid Abdül Kadir (25), tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Öte yandan Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçedeki metal fabrikasında meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili iş yeri sahibi A.Ç.’nin gözaltına alındığını ve sevk edildiği mahkemece tutuklandığını açıkladı.
- Ege Postası
- 02.10.2026 - 17:12
- Güncelleme: 02.10.2026 - 23:44
Torbalı'nın Subaşı Mahallesi'nde bulunan metal tozu gibi çeşitli ürünlerin üretildiği metal fabrikasında, dün saat 10.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu.

Patlama sırasında 3'ü ağır, 7 işçi yaralandı. İhbarla fabrikaya sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. O anlar ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Hastanede tedavisi süren ağır yaralı 3 kişiden Halid Abdül Kadir (25), doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, patlamanın çıkış nedeninin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. (DHA)
Torbalı’daki patlamada acı haber: Yaralanan işçi kurtarılamadı pic.twitter.com/tufTqd0oE4
— Egepostası (@egepostasicom) October 2, 2026
İŞ YERİ SAHİBİ TUTUKLANDI
Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçedeki metal fabrikasında meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili iş yeri sahibi A.Ç.’nin gözaltına alındığını ve sevk edildiği mahkemece tutuklandığını açıkladı. (DHA)

Yorum Yazın