Dolar 32,3092
%-0.15
Euro 34,7707
%-0.06
Altın 2.392,060
%-0.2
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı’da sular durulmuyor: Başkan Tekin’den ‘işten çıkarma' iddialarına yanıt

Torbalı’da sular durulmuyor: Başkan Tekin’den ‘işten çıkarma' iddialarına yanıt

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, belediyede çalışan işçilerin serdikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarıldıkları ya da görev yerlerinin değiştirildiği iddialarına yanıt verdi. İddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Tekin, ‘’ Sendikalı arkadaşlar görevlerine devam ediyorlar. Yer değiştirme ya da baskı yok. İsteyen gelip görsün’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 13.12.2021 - 12:20

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde Torbalı Belediyesi’nde görev yapan 2 personelin sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarıldığı iddiaları gündeme gelmişti.

İşten çıkarmaların ardından sendikalı bazı işçiler, eyleme katıldığı için kendilerinden savunma istendiği ve sendikalı birçok işçinin görev yerlerinin değiştirildiği iddia edilmişti.

Belediye-İş tarafından yapılan açıklamada, işten çıkarılanların işlerine geri alınmaları için belediye tarafından herhangi bir adım atılmadığını belirtirken, kararların geri çekilmesi için imza kampanyası başlatacakları ve belediye karşısında çadır kuracakları belirtilmişti.

Öte yandan; iddialara ilişkin Egepostası’na konuşan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Görev değişikliği ya da baskı olmadığının altını çizen Başkan tekin, ‘’Öyle bir şey yok. Herkes aynı görevine devam ediyor. Sendikalı arkadaşlar görevlerine devam ediyorlar. İşten çıkarılan 2 arkadaşımızın işten çıkarılma nedenleri nedeni başka, sendikaya üye olmaları değil. Yer değiştirme ya da baskı yok. İsteyen gelip görsün. O insanlar bizim işlerimizi yapıyorlar. Öyle bir şey söz konusu değil’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.