Dolar 32,8352
%0.2
Euro 35,2337
%0.41
Altın 2.447,110
%-0.44
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tırnak üzerine motifler nasıl yapılır

Tırnak üzerine motifler nasıl yapılır

Tırnaklar motifler ile süsleniyor. Peki, tırnaklara motif yapmanın kolay yolu nedi? Tırnak seti ile motif ve desenleri kolayca yapabilirsiniz.

  • Ege Postası
  • 24.01.2019 - 13:27

Tırnaklara Desenli Oje Nasıl Yapılır'

Siz de tırnaklarınızı desenli oje ile süslemek isteyebilirsiniz. Farklı motifler gördüğünüz tırnaklar nasıl yapılıyo? Yeni nailbox motifli ojelerin kolay yolu. Tırnaklarda binlerce çeşit desenin oluşturulmasını mümkün kılan bu set sayesinde, son dönemin oje trendlerini desenler oluşturmaya başladı.

Renkli desenlerin yapılması, farklı desen paletlerinin kullanılması tamamen sizin hayal gücünüze kalıyor. Tek cevaplamanız gereken soru, siz tırnaklarınızda nasıl bir desen görmeyi hayal ediyorsunu? Bu soruya verdiğiniz cevap ile tırnaklarınızın istediğiniz deseni almasını sağlayabileceğinizi göreceksiniz.

Yapılmak istenen desenler için saatlerce zaman harcanmasına gerek yok. Çünkü oluşturulan set ile desenler kolaylıkla yapılabiliyor. Seçmiş olduğunuz desen paleti ile ojenizi kullanarak tırnaklarınızın istediğiniz motifte gözükmesini sağlayabilirsiniz. Nailbox seti içinde desen paleti, spatula ve desen damgası bulunuyor.

Paketin içinde olan desen paleti ile desen oluşturacaksınız. Sizin beğendiğiniz desen paleti ile tırnaklarınızın olduğundan çok daha eğlenceli gözükmesini sağlayabilirsiniz. Renk renk ojelerin yerini alan bu desenler ile motifli tırnaklar size de tırnaklarınızı son derece bakımlı hissettirecek.

Palete sürülen fazla ojenin alınmasında kullanılıyor. Ojenin sıyrılarak, gerektiği kadar alınması desenin de çok daha güzel şekilde gözükmesini sağlar. Bunu göz önünde bulundurarak, ojeyi ona uygun şekilde sürmeniz de fayda var. Nailbox fiyatıda son derece ekonomik setin adedi 39 lira gibi bir fiyatla internet sitesi üzerinde sizlere sunulmuştur.

Silikon Damga: Paletin üstüne bastırarak desenin çıkmasını sağlayacağınız silikon damga, tüm tırnaklarınızda desenin oluşmasını sağlayacaktır. Bu sayede o silikon damga ile farklı desenler oluşturma imkanınızın olduğunu da göreceksiniz. Uzun süreli kullanımlar için uygundur.

Desenli tırnaklar için sunulan Nailbox seti fiyatları hakkında bilgi sunuluyor. Motiflerin moda olması ile birlikte yaygınlaşan bir ürün olan desen seti, kolay şekilde erişebileceğiniz ürünler arasında. Hem en uygun fiyata erişebilir hem de direkt olarak kısa süre içinde temin etme fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Piyasada olan çok sayıda set var. Bunların içinde ne kadar desen paleti olduğuna göre fiyatın değişmesi söz konusu oluyor. Bunu dikkate alarak, siz de direkt olarak sizin için uygun olan seti alabilirsiniz. Desenleri beğenmeniz durumunda, farklı desenler ile tırnaklarınızın son derece şık gözükmesini sağlamanız mümkün olacak.

Farklı yöntemler ile tırnaklarda desen çıkarmak mümkün. Ancak hem kolay hem de istediğiniz gibi desenlerin oluşturulması, Ürün fırsatları ile mümkün oluyor. Kolay şekilde kullanımı mümkün kılmasının yanı sıra, direkt olarak bu ürünün farklı zamanlarda da kullanılması önemli. Yani tek kullanımlık olmayan bir ürün alacaksınız. Dilediğiniz şekilde değerlendirerek, tırnaklarınız için bambaşka desenler oluşturabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.