Dolar 32,2745
%0.1
Euro 34,7937
%-0.02
Altın 2.453,660
%0.87
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tire'de eğitime kar engeli

Tire'de eğitime kar engeli

İzmir’de Kiraz-Alaşehir yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanırken, belediye ekipleri yolun trafiğe açılması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öte yandan Tire ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 26 mahallede okullar 1 gün süre ile tatil edildi.

  • Ege Postası
  • 05.02.2023 - 23:16
  • Güncelleme: 06.02.2023 - 10:11

İzmir’in Kiraz ilçesinin yüksek kesimlerinde dün gece saatlerinden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle Kiraz-Alaşehir yolu ulaşma kapandı. Kiraz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yüksek kesimdeki Cevizli, İğdeli, Olgunlar ve Bahçearası Mahalleleri'nde kar küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Öte yandan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, “Ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Vatandaşın hiçbir şekilde mağduriyet yaşamaması için tüm imkanlarımızla çalışmalarımız sürdüreceğiz, sabaha kadar sahadayız. Herhangi bir olumsuzlukta bize ulaşın” ifadelerini kullandı. (İHA)

Tire'de eğitime kar engeli

İzmir’in Tire ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 26 mahallede okullar 1 gün süre ile tatil edildi.

İzmir'in bazı ilçelerindeki yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini sürdürürken, Tire Kaymakamlığı dağ köylerinden taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilere, olumsuz hava şartları sebebiyle okulların 6 Şubat Pazartesi günü 1 günlüğüne tatil edildiğini açıkladı.

Tire Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları sebebiyle 06.02.2023 pazartesi günü ilçemiz Dibekciler, Yamandere, Dallık, Çeriközü, Küçükburun, Küçükkemerdere, Büyükkemerdere, Büyükkömürcü, Kücükkömürcü, Dündarlı, Somak, Toparlar, Dağdere, Musalar, Akmescit, Kürdüllü, Ekinlik, Çukurköy, Çayırlı Yörükler, Cambazlı, Çukurköy Sarpca, Armutlu, Topalak, Ortaköy, Yemişler ve Başköy mahallelerimizden Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile ilköğretim ve ortaöğretim (liseler dahil) taşıması yapılmayacaktır.” ifadelerine yer verildi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.