Dolar 32,7509
%-0.05
Euro 35,0670
%-0.07
Altın 2.439,920
%-0.74
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Telefon dolandırıcısı kaçamadı

Telefon dolandırıcısı kaçamadı

İzmir'de, 52 yaşındaki C.İ.'yi telefonla arayıp, kendisini polis olarak tanıtan ve kimliğinin kuyumcu soygununda kullanıldığı yalanıyla kandırıp dolandırmak isteyen 26 yaşındaki S.K. yakalanıp, tutuklandı. 

  • Ege Postası
  • 20.07.2016 - 13:34

Ev telefonundan C.İ.'yi arayan ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, Diyarbakır'da bir kuyumcu soygunu olduğu, kimliğinin bu soygunda bulunduğu, adına hesap açıldığı ve bölücü terör örgütü PKK'ya para transfer edildiği yalanını söyledi. Zanlı, bunu yapanları yakalamak için bir operasyon yaptıklarını, kendilerine yardım etmesi gerektiğini, bunun için de ikametinde bulunan altın ve paraları bir poşete koyarak vermesini isteyerek dolandırmaya çalıştı.

C.İ.'nin haber vermesi üzerine polis önlem aldı. C.İ. içerisinde altın ve para bulunduğu süsü verilmiş bir poşet hazırladı. Eve bu poşeti almaya gelen dolandırıcı, önlem alan polis ekiplerini fark ederek kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca neticesinde 26 yaşıdaki S.K. yakalandı, "İletişim sistemlerini kullanarak dolandırıcılık" suçundan gözaltına alındı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilen S.K. tutuklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.