Dolar 32,4171
%0.18
Euro 34,8389
%0.14
Altın 2.400,700
%0.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatil yolunda feci kaza: Anne-baba öldü, 2 çocuk yaralı

Tatil yolunda feci kaza: Anne-baba öldü, 2 çocuk yaralı

Tatile gitmek için yola çıkan ailenin yolculuğu feci kazayla son buldu. İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir mevkisinde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüje çarpan otomobildeki anne ve baba hayatını kaybetti, çiftin 2 çocuğu ise yaralandı.

  • Ege Postası
  • 24.08.2022 - 09:12

Balıkesir'de tatile giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin refüje çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne ve baba olay yerinde hayatını kaybederken çiftin 2 çocuğu ise yaralandı.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Balıkesir'in kırsal Ortaca Mahallesi mevkisinde meydana geldi.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Mustafa Çekiç (39) yönetimindeki 26 SL 333 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. İki yönlü yolu birbirinden ayıran bariyerleri kırarak sıkışan otomobil, demir yığını haline dönüştü.

ÇİFT ÖLDÜ, ÇOCUKLARI YARALANDI

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan Mustafa Çekiç ve Özlem Çekiç'in (39) sağlık görevliler tarafından yapılan kontrollerinde yaşamlarını yitirdikleri belirlendi. Araçta yaralanan çiftin çocukları Mina (8) ile Hasan Efe (3), Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alındı.

İki çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Mustafa ve Özlem Çekiç'in cenazeleri aynı hastanenin morguna gönderildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.