Dolar 32,2640
%-0.05
Euro 34,9335
%0.31
Altın 2.438,740
%0.57
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Taşer'den İzmirlilere miting daveti!

Taşer'den İzmirlilere miting daveti!

Partilerde gözler MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'in cumartesi İzmir'de yapacağı mitinge çevrildi. MHP'nin yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdiği Murat Taşer, İzmirlileri mitinge davet etti. Gözler Akşener'in İzmir mitinginde

  • Ege Postası
  • 06.05.2016 - 13:01

EGE POSTASI - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de çağrı heyetinin kongre tarihini 15 Mayıs olarak açıklamasının ardından gözler muhaliflere çevrildi. MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, İzmir’de miting organize ederek gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

MHP Genel Başkan adaylarından Akşener, cumartesi günü İzmir’e gelerek saat 17:00'de Gündoğdu meydanında miting yapacak. Anneler Günü öncesi İzmir’de halkla buluşacak olan Akşener’in, Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanımın kabrinin İzmir’de bulunması ve kongre tarihi olan 15 Mayıs’ın da ilk kurşunun atıldığı tarihe rastlaması nedeniyle İzmir mitingine özel önem verdiği belirtildi. Akşener, geçen günlerde katıldığı bir televizyon programında, "Millet nezdinde sahip olduğumuz itibarı 7 Mayıs Cumartesi günü İzmir’den dünyaya ilan edeceğiz" demişti.

MHP'nin yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdiği Murat Taşer, İzmirlileri mitinge davet etti.

SİYASETTE KIRILMA NOKTASI

Taşer, "Alterantifsiz Türk siyasi hayatının alternatifli hale gelmesi için bu miting çok önemli. İzmir demokrasinin kalesi. Yarın önemli bir gün yaşanacak. Cumhuriyetçi kadınların simgesi haline gelen Meral Hanım İzmir'de miting düzenleyecek. Tüm İzmirlileri davet ediyoruz. Meral Hanım’ın kongre öncesi son mitingi olacak. Bundan sonma delege üzerinde çalışmalar yapılacak. Mitingde oluşacak görüntüyle de bir takım mesajlar verilecektir. Bu mitingle yeni alternatiflerin ortaya çıktığının göstergesi olacak. Siyasi tarihte bir kırılma olacak. İzmirli hemşerilerimizin Meral Hanım’ı bağrına basacağından eminiz. Özellikle kadınların Meral Hanım’a sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Akşener cumartesi saat 11:30'da İzmir'e gelecek. Konaklayacağı otelde bir dizi görüşmeler yapacak. Saat 17:00'de de Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilere seslenecek. 

Yarın İzmir’de miting yapacak olan MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener’in sokak ve caddelere asılan bazı pankart ve panoları parçalandı. MHP İzmir eski İl Başkanı Musavat Dervişoğlu, pankartların parçalanması için ilçe başkanlarının yönlendirmede bulunduğunu iddia etti.
MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, yarın İzmir’de miting yapacak. Akşener’in programının yazılı olduğu pankart ve pano İzmir’in ilçelerine asıldı. MHP İzmir eski İl Başkanı Musavat Dervişoğlu, bazı pankart ve panoların ilçe başkanlarının yönlendirmesiyle parçalandığını sosyal medya hesabından yazdı. Başka bir partili ise yine sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak Gaziemir ilçesindeki panoların bir il yöneticisi tarafından parçalandığını öne sürdü.



“MALIMIZA ZARAR VERENİN, MALININ TEMİNATI YOKTUR”
Dervişoğlu, sosyal medya hesabında şöyle yazdı: “Sokaktan çektiklerini söyledikleri çocukları pankartlara saldırtan zavallılar, şayet bir kahramanlık yapacaksanız yere düşmüş ve hâlâ düştüğü yerde duran kanımızı temizlemek için yapın!..”, “Bazı ilçe başkanı arkadaşlarımız yol boyundaki pankart ve panolarımıza zarar vermek üzere genç kardeşlerimize yönlendirme yapıyorlarmış. O materyalleri para verip hazırlatıyoruz. Dolayısı ile bizim malımızdır. Malımıza zarar verenin, malının teminatı yoktur. Demedi demeyin!..” ve “Pankart ve panolara saldıran serseriler tespit edilmiştir. Genç kardeşlerimin bu ayak takımından talimat almayacak kadar şahsiyetli ülkücüler olduklarına emindim zaten!..” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.