Dolar 32,2642
%-0.23
Euro 34,7828
%-0.08
Altın 2.411,520
%0.75
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarkan'dan dev konser için bir açıklama daha

Tarkan'dan dev konser için bir açıklama daha

9 Eylül İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında Gündoğdu Meydanı'nda verdiği ve tarihe geçen İzmir konseriyle ilgili paylaşım yapan Tarkan, "Ne kadar özlemişiz tek yürek olup atmayı. Yasaksız, baskısız, yalansız, içimizden geldiği gibi olmayı, özgürce eğlenmeyi ve gülmeyi. Yeniden umutla dolmayı. Dün geceki konserde işte böyle muhteşem bir manzara vardı” dedi." Tarkan'dan ayrıca yaptığı bir paylaşımda da konserin dünyanın en kalabalık konserlerinden biri olarak tarihe geçtiğini belirtti ve “Güzel İzmiiiir, canım İzmiiiiir. Dün gece ne oldu öyle? Ne yaptık biz öyle? Dünyanın en kalabalık konserlerinden biri olarak ilk 5’e girip tarihe geçmişiz" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 11.09.2022 - 09:43

EGEPOSTASI- Megastar Tarkan'ın, İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü etkinliklerinde verdiği İzmir konseri, dünyanın en kalabalık ücretsiz konserleri listesinde 2 milyon katılımcı ile beşinci sırada yer aldı. 

Tarkan, Gündoğdu Meydanı’nda rekor katılımın olduğu konserle ilgili Twitter hesabından paylaşım yaptı.

"Ne kadar özlemişiz tek yürek olup atmayı…" diyen Tarkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Ne kadar özlemişiz tek yürek olup atmayı. Yasaksız, baskısız, yalansız, içimizden geldiği gibi olmayı, özgürce eğlenmeyi ve gülmeyi. Yeniden umutla dolmayı" diyen Tarkan, "Tüm farklılıklarımızla birbirimize sevgiyle, hoşgörüyle sarılmayı, kucak açmayı. Çünkü biz biliriz aslında farklılıklarımızdaki çeşitli renklerdir ülkemizin eşsiz mozaiğini oluşturan" ifadelerini kullandı.

Konserde muhteşem bir manzara olduğunu belirten Tarkan, "Görüşlerimiz, düşüncelerimiz ve inanışlarımızla ne olursa olsun birbirimize sevgiyle, saygıyla yaklaşmamızdır aslolan. Dün geceki konserde işte böyle muhteşem bir manzara vardı. Birbirine sevgiyle kenetlenmiş yüz binlerce insan. Ne kadar özlemişiz böyle olmayı, hissetmeyi. Kutuplaşmalar, bölünmeler, düşmanlıklar olmadan bütünleşmeyi" dedi.

TARİHE GEÇMİŞİZ!

Tarkan'dan ayrıca yaptığı bir paylaşımda da konserin dünyanın en kalabalık konserlerinden biri olarak tarihe geçtiğini belirtti ve “Güzel İzmiiiir, canım İzmiiiiir. Dün gece ne oldu öyle? Ne yaptık biz öyle? Dünyanın en kalabalık konserlerinden biri olarak ilk 5’e girip tarihe geçmişiz. Vay be. Çoook teşekkür ederim o içten, o candan sevginize ve ilginize canlarımmm. Enerjiniz müthişti. Hiç unutmayacağım bu konseri. Sizi seviyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.