
Tarihi telefon trafiği: Trump, Putin ve Zelenskiy arasında görüşme
Beyaz Saray, ABD Başkanı Trump'ın önce Rusya lideri Putin ardından da Ukrayna lideri Zelenskiy'le telefonda görüşeceğini duyurdu. Beyaz Saray, Trump-Putin telefon görüşmesinin sürdüğünü bildirdi. Görüşmelerin ardından açıklama Beyaz Saray'dan ya da Trump tarafından yapılacak. Beyaz Saray'a göre ikincil yaptırımlar dahil her şey masada.
- Ege Postası
- 19.05.2025 - 17:42
- Güncelleme: 19.05.2025 - 17:45
"Trump'ın sabrı tükenmek üzere"
Rusya-Ukrayna Savaşı'nın bitmesini isteyen ve temaslarını sıklaştıran Trump'ın "Rusya'ya karşı sabrının tükenmek üzere olduğu" belirtilirken, Başkan Yardımcısı Vance de Rusya ve Ukrayna arasındaki çözümün 'çıkmazda' gözüktüğünü belirtti.
İkincil yaptırımlar dahil her şeyin masada olduğunu vurgulayan Beyaz Saray, Trump'ın Putin'le yüz yüze de görüşebileceğini açıklarken bu açıklamaya Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Putin ve Trump arasında yüz yüze görüşme hazırlığı yok" cevabını verdi.
Yorum Yazın