
TOKİ'den Seferihisar'da yeni proje için ihale kararı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) izmir Seferihisar'da 143 konut inşa etmek üzere ihaleye çıkıyor.
- Ege Postası
- 25.07.2025 - 12:13
- Güncelleme: 25.07.2025 - 12:36
EGE POSTASI - Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir'in Seferihisar'da 143 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi için ihaleye çıkma kararı aldı.
İlçenin Camiikebir Mahallesi 4. Bölge'sinde inşa edilmesi planlanan konutlar için yapılacak 'açık ihale', 25 Ağustos tarihinde saat 12:00'de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şöyle:
* Yer tesliminden itibaren 450 (DörtYüzElli) takvim günüdür.
*İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.
*İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olup Kamu İhale Kurumu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yerli istekliler lehine % 15 oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
*İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
*Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 150 (YüzElli) takvim günüdür.
*Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
Yorum Yazın