Dolar 32,8352
%0.2
Euro 35,2337
%0.41
Altın 2.447,110
%-0.44
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sunucu Gökdağ tepkisini gizleyemedi: Bu haberi okumayacağım

Sunucu Gökdağ tepkisini gizleyemedi: Bu haberi okumayacağım

TV35 ekranlarında yayınlanan ‘Uyandırma Servisi’ programında sunucu Senem Gökdağ, Star gazetesinin CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’yla ilgili haberini okurken yarıda kesti ve “Ben bu haberi okumayacağım çünkü çarpıtılmış bir haber. İsteyen Star gazetesini alsın okusun” sözleriyle tepkisini gösterdi. Sunucu Gökdağ tepkisini gizleyemedi

  • Ege Postası
  • 22.05.2019 - 11:35

TV35 televizyonunda ‘Uyandırma Servisi’ programıyla seyirciyle buluşan sunucu Senem Gökdağ bugünkü yayınında gazete manşetlerini okurken sıra Star gazetesinin manşetine geldiğinde tepkisini gizleyemedi.  

Gökdağ, “Bu ne öfke Ekrem bey” başlıklı haberi okumaya başladı. Birkaç satır devam ettikten sonra “Bu habere devam etmiyorum, okumak isteyen Star gazetesini alsın” dedi. 

“BU HABERİ OKUMAYACAĞIM ÇÜNKÜ ÇARPITILMIŞ BİR HABER”

Star gazetesinin haberinde “En küçük eleştiriyi mahkemeye taşıyarak tahammülsüzlüğünü gösteren İmamoğlu’nun maskesi düştü. Atina basının "Yuna kazandı" manşetlerine cevap veremeyen CHP adayı, İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’ya hakaretler yağdırdı." ifadelerini okuduktan sonra haberin çarpıtıldığını savunan Gökdağ, izleyecilerine haberi okumayacağını ifade etti.

“İSTEYEN STAR GAZETESİNİ ALSIN OKUSUN” 

Gökdağ, "bu habere devam etmeyeceğim. Çünkü hepimiz gördük ve duyduk. Taraf tutmakla ilgili bir durum değil ancak konuşmalarda tehdit var m? Kendi adıma konuşacak olursam Ekrem İmamoğlu bugüne kadar karşılaştığımız en hoşgörülü ve en saygılı siyasetçi. Kimse kusura bakmasın halk zaten gerçekleri görüyor. Bu haberi okumaya devam etmeyeceğim. Tamamen çarpıtılmış bir haber. Okumak isteyenler de Star gazetesini alır okur” ifadelerini kullandı. 

İşte o anlar; 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.