Dolar 32,2519
%0.08
Euro 34,9975
%-0.05
Altın 2.444,550
%-0.1
Bist-100 10.677,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’den Valiliğe kademeli çalışma talebi

Soyer’den Valiliğe kademeli çalışma talebi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Haftalık not defterim” başlığıya İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu hafta hayata geçireği çalışmalar hakkında bilgi verdi. 89. İzmir Enternasyonel Fuarı’nın  koronavirüs tedbirleriyle açılacağını duyuran Başkan Soyer, bazı sürprizlerin olacağı müjdesini de verdi. Soyer, notlarında koronavirüsle mücadele için Valiliğe belediyelerde kademeli çalışma talebinde bulunduklarını da söyledi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2020 - 11:58

EGEPOSTASI- İzmir İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, şeffaf belediyecilik anlayışıyla yayımlamaya başladığı “Haftalık not defterim” başlığı altında topladığı haftalık programını ve bir önceki hafta yapılanları paylaştı. Soyer, not defterindeki notlarda İzmir Enternasyonal fuarı açılışının pandemi nedeniyle bu yıl temsili bir fuar olacağını ifade ederken yapılacak sürprizleri olduğunu da müjdeledi.

Soyer, notlarında ayrıca salgın tehlikesi nedeniyle ve trafik yoğunluğunu azaltmak için İzmir Valiliği’ne belediyelerde kademeli çalışma için talepte bulunduklarını da ekledi.

Soyer’in paylaşımındaki ifadelerden bazıları şunlar;

 “89. İzmir Enternasyonel Fuarı’nı 4-8 Eylül tarihleri arasında pandemi önlemlerini gözeterek yapacağız. Salgın tehlikesi nedeniyle Fuar bu yıl biraz sembolik olacak. Ama biz  sürpriz etkinliklerle fuar heyecanını yaşatıp gelecek yıla taşıyacağız.

Süt Kuzusu projesine Bergam, Dikili, Kınık, Bayındır, Selçuk ve Ödemiş ilçeleirnin merkez mahallelerini de dahil katıyoruz.

Organize Sanayi Bölgeleri’ne itfaiye merkezleri kuruyoruz. İlk temeli Menderes Organize Sdanayi Bölgesin’de attık.

Alınan koronavirüs önlemlerine ek olarak İzmir Valiliği’ne mesai saatlerinin kurumlarda kademeli  uygulanması talebinde bulunduk”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.