Dolar 32,7897
%0.07
Euro 35,0815
%-0.02
Altın 2.459,400
%0.06
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sosyal Medya’nın en etkin siyasetçisi

Sosyal Medya’nın en etkin siyasetçisi

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Twitter ve Facabook’ta en çok takip edilen belediye başkanları arasında yer alıyor.

  • Ege Postası
  • 12.01.2014 - 09:53
İZMİR- İzmirli, sosyal medya ile Başkan Tartan’a çok kısa sürede ulaşıyor ve sorunlarına ivedilikle çözüm bulabiliyor. Sadece İzmir’den değil Türkiye’nin dört bir yanından sosyal medyada paylaşım alan Başkan Tartan’ın facebook ve twitterda youtube üzerinden paylaşılan videolar büyük ilgi görüyor. 
GEZİ OLAYLARI MESAJI REKOR SAYIDA PAYLAŞILDI
Mayıs sonu, Haziran başında yaşanan Gezi Olayları sıradan Başkan Tartan’ın uyarı twiti binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Başkan Tartan, İzmir’de yaşanan Gezi Protestoları sırasında eli sopalı kişilerin gençleri ara sokaklarda dövdüklerini Halk TV’nin canlı yayınına bağlanarak anlatmış ve gençlerin Gündoğdu Meydanı’ndan ayrılmamaları konusunda uyarılarda bulunmuştu. Başkan Tartan, gençleri Gündoğdu’da yalnız bırakmamış götürdüğü kumanyalarla destek olmuştu. Başkan Tartan, eylemcilerin en büyük ihtiyacı olan seyyar tuvaletlerin de kurulmasını sağlamıştı.
10 KASIM ATATÜRK VİDEOSU YOUTUBE’DA İLK SIRAYA YERLEŞTİ
9 Kasım 2013 günü yapılan ve 300 binin üzerinde İzmirlinin takip ettiği “Atatürk İzmir’de” anma etkinliği videosu aynı akşam 150 bin izlenmeyle youtube’un ana sayfasından yayına girmeyi başardı. Dev ışık perdesine yansıtılan atlı Atatürk portresi videosu sonraki zamanlarda da büyük izlenme sayısı aldı ve paylaşıldı.
SOSYAL MEDYA AÇIK DEMOKRASİ ALANI
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan “ Sosyal medyada büyük çoğunluk iş istiyor. Sıkıntısını paylaşıyor. Ortalama günlük 750 ila 1000 arasında beğeni, yorum, paylaşım alıp, retwitter ediliyorum. Sosyal medya sayfaları açık demokrasi alanı olmuş durumda. Vatandaşlar eleştiri, beğeni ve övgülerini yorum ve mesaj olarak yazıyor. Kişiler başka kişilerin yazdığı yorumlara karşı yorum yapıyor, çok sesli bir yapı ortaya çıkıyor” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.