Dolar 32,2763
%0.11
Euro 34,7753
%0.01
Altın 2.411,870
%0.11
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Son hafta İngiltere puan durumu

Son hafta İngiltere puan durumu

Diğer adı ile premier lig dünyanın en çok seyredilen futbol liginin başında gelmektedir. Yüksek bütçeli takımların yer aldığı ve dünyanın en zevkli maçlarına şahitlik ettiren İngiltere premier ligi, milyonlarca futbol sever tarafından takip edilmektedir.

  • Ege Postası
  • 12.09.2019 - 13:42

Geçen sene büyük bir heyecan ile son ana kadar şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool ve Manchester City ilk sırada yer alıyor.

Ancak bu sene işi sıkı tutan Jürgen Klopp yönetimdeki Liverpool, ilk 4 hafta içerisinde galibiyetlerle liderliğe oturdu. Bununla beraber iyi bir çıkış yakalayan sürpriz takım Leicester City ingiltere puan durumu içerisinde 3. sırada yer alıyor.

Dev Takımların Başarısız Başlangıcı

Özellikle İngiltere premier liginin en önemli takımları arasındaki Manchester United, Chelsea, Arsenal ve Tottenham sezona pek de iyi başlayamadı. Ancak ligin henüz başlangıcı olduğu için takımlar kısa sürede yeniden şampiyonluk yarışına katılacaktır. Özellikle bu sene yapılan önemli transferler ile beraber İngiltere Premier Ligi oldukça keyifli geçecek. Watford ve Norwich City ile beraber Aston Villa ise sezona oldukça kötü başlayan takımlar arasında yer alıyor.

Dünyanın Her Yerinden Maç Sonuçları

Başta İngiltere premier ligi olmak üzere Avrupa ile beraber dünyanın pek çok farklı yerinden, futbol ligi hakkında maç sonuçlarını rahatlıkla elde edebilirsiniz. Düzenli ve oldukça kaliteli bir ara yüzü ile destek sağlayan livescore futbol, şu an dünyanın en çok tercih ettiği site olarak ön plana çıkmaktadır. Skorlar ile beraber bitmiş maç sonuçları detaylı şekilde senkronize olarak anında elde edebilirsiniz.

Maçlar Hakkında Detaylı Bilgiler

Bütün farklı maçlar hakkında en detaylı bilgileri bu site üzerinden güvenli şekilde elde edebilirsiniz. Maç sonuçları ile beraber takımlar hakkında bilgiler, analizler ve istatistiki veriler de detaylı olarak kullanıcılara sunuluyor. En doğru ve net bilgileri eş zamanlı şekilde sitenin ana sayfası üzerinden alabilirsiniz.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.