Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şirketleşme kararı alınan Menemenspor'da yeni yönetim kurulu belli oldu

Şirketleşme kararı alınan Menemenspor'da yeni yönetim kurulu belli oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da şirketleşme kararı alınırken, yeni yönetim kurulu belli oldu. İlçe stadında yasal çoğunluğun sağlanmasıyla başlayan ve pandemi dolayısıyla sadece Menemenspor üyelerinin katıldığı kurula tek aday olarak giren Kazım Hürol Taklak yeniden başkan seçildi.

  • Ege Postası
  • 13.03.2021 - 09:21

TFF 1.Lig kulüplerinden Menemenspor'da olağan genel kurul heyecanı yaşandı.

Menemen İlçe Stadı'nda gerçekleşen olağan genel kurul toplantısında divan başkanlığını Berna Eyinç yaptı. Hürol Taklak'ın başkanlığındaki tek listenin yer aldığı genel kurulda, Menemenspor'un şirketleşmesi ve futbol takımının yarışmacı haklarının Menemenspor AŞ'ye verilebilmesi için yeni yönetim kuruluna yetki verilmesi kabul edildi.

Menemenspor'da olağan genel kurulu heyecanı yaşandı. Genel Kurul'da konuşma yapan Menemenspor Onursal Başkanı Tahir Şahin, Pandemi döneminde genel kurula katılımın bu kadar fazla olacağını hiç düşünmediğini ifade ederek Menemenspor'a destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Şahin konuşmanın devamında, "Menemenspor'a bugüne kadar hizmet eden antrenörlere, futbolculara çok teşekkür ederiz. Menemenspor'u bütün zorluklara karşı ligde tutmaya çalışıyoruz. İnşallah aksi bir durum olmaz ve Menemenspor önemli bir marka haline gelmiştir. Menemenspor'a sahip çıkmak gerekiyor. Biz önemli kararlar aldık. Menemenspor Tahir Şahin'in değildir, bunu herkes böyle bilsin. Kulübün sahibi Menemen'dir Menemenlilerdir. Şirketleşme kararı aldık bunu hepiniz bilin istedik. Alınan kararlar Menemenspor camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Gerçekleştirilen olağan genel kurulda tek aday olarak seçimlere giren Kazım Hürol Taklak göreve yeniden seçildi.

Başkan Taklak'ın listesinde şu isimler yer alıyor:

Gürol Şahin, Mustafa Avcı, Erdoğan Yay, Ender Günbay, Enver Akay, Recep Ersoy, Mustafa Küçük, Ali Acarsoy, Tansel Eyinç, Özlem Topal, Mustafa Sönmez, Mustafa Önal.

(AA-İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.