Dolar 32,3657
%0.02
Euro 34,7986
%0.02
Altın 2.393,590
%-0.13
Bist-100 10.269,00
%0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Selahattin Demirtaş: Aktif politikayı bırakıyorum

Selahattin Demirtaş: Aktif politikayı bırakıyorum

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Ben, kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum. Mücadeleyi cezaevinden her yoldaşım gibi dirençle sürdürürken aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.05.2023 - 15:38

Edirne Cezaevi’nde tutuklu olan Selahattin Demirtaş, avukatları aracılığıyla kullandığı Twitter hesabında, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin sonuçlarına ilişkin bugün bir açıklama yaptı. Demirtaş, şunları kaydetti:

“AKTİF POLİTİKAYI BU AŞAMADA BIRAKIYORUM”

“Yarın Artı Gerçek'te yayımlanacak röportajımdan iki paragrafı sizlerle paylaşıyorum:

‘Ben, kendi adıma, halkımıza layık bir politika ortaya koyamadığımız için içtenlikle özür diliyorum. Pratikteki çabalarımla bu eksiklikleri giderme sözü veriyorum.

Ayrıca, bana yönelik yapıcı eleştirilere teşekkür ediyorum. Eleştirilerden yararlanmaya çalışacağım. Mücadeleyi cezaevinden her yoldaşım gibi dirençle sürdürürken aktif politikayı bu aşamada bırakıyorum.’

Hepinize yoldaşça selam, sevgilerimi gönderiyor, hepinizi hasretle kucaklıyorum. Özgür günlerde görüşebilmek dileğiyle.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.