Dolar 40,6825
%0.17
Euro 47,3997
%-0.19
Altın 4.440,580
%0.3
Bist-100 10.973,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seferihisar’da 2 kilometrelik yol yenileme çalışması başladı

Seferihisar’da 2 kilometrelik yol yenileme çalışması başladı

Seferihisarlı vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine, TOKİ Yolu olarak bilinen güzergâhta yol yenileme çalışmaları başlatıldı.

  • Ege Postası
  • 07.08.2025 - 12:43
  • Güncelleme: 07.08.2025 - 12:49

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında, TOKİ konutlarının bulunduğu güzergah boyunca toplam 2 kilometrelik yol yeniden düzenleniyor.

Uzun süredir bozuk ve kullanımı zor olan yol, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlanarak yenilenecek. Yol, hem sürücüler hem de yayalar için daha güvenli ve konforlu hale getirilecek.

Çalışmaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile birlikte  yerinde inceleyen Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Pehlivan, “Uzun süredir çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle kullanılamaz hale gelen bu yolun yenilenmesi için İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte harekete geçtik. Bu süreçte verdikleri destek için İzmir Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. En kısa sürede TOKİ yolunu modern bir ulaşım aksına dönüştüreceğiz” açıklamasında bulundu.

Yapılan çalışmayla bölgedeki ulaşımın büyük ölçüde rahatlaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.