Dolar 32,2854
%0.07
Euro 34,9998
%0.05
Altın 2.462,760
%0.67
Bist-100 10.160,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlık personeline güleryüz eğitimi

Sağlık personeline güleryüz eğitimi

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personellerine "Hasta kayıt ve kabul işlemleri" hakkındaki eğitim verilmeye başlandı.

  • Ege Postası
  • 02.03.2016 - 11:54
Konak Halk Eğitim Merkezi Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Öğretmeni Fatma Nilin Atılmışın verdiği eğitim; Sosyal Çevre ile Etkili İletişim Kurmak, İşyerinde Etkili İletişim, Problem Çözmek, Hasta Hizmetlerini Yürütmek, Randevu ve Konuk Kabulü, Tıbbi Arşivleme ve Bilgisayar Temel Donanım programlarını kullanmak, gibi konu başlıklarını içeriyor. Temizlik, Yemek, Güvenlik ve Protez Transfer işlerinde hizmet veren personele hafta içi her gün 5 saat olmak üzere toplam 250 saat sürecek olan hasta kayıt ve kabul işlemleri hakkında verilen eğitimin sonunda sertifika verilecek. 

Alsancak Ağız ve Diş Sağlığı Yöneticisi Diler Yaşar verilen eğitimle ilgili olarak “Merkez çalışanlarımızın, bizi tercih eden halkımıza hizmet verdikleri konularda uzman ve modern bir görüş açısına sahip olarak çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve güven ile daha iyi ve güler yüzle hizmet sunmaları gerekmektedir. Bu donanımlara sahip olmaları için eğitimlerin faydalı olacağına inanıyorum. 4 Mayısta bitecek olan eğitimin sonunda katılımcılarımıza Hasta Kayıt ve Kabul İşlemleri sertifikası vereceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.