
Pınar Karşıyaka evinde gülüyor
SPOR Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, bu sezon İzmir'de kazandığı maçlar sayesinde play off hattına tutundu.
- Ege Postası
- 03.04.2016 - 14:05
Pınar Karşıyaka'da son transfer Abercrombie 17 sayıyla takımın en skorer ismi olarak uyum sorununu atlattığını kanıtlarken, kazanılması gereken bir maçı galip tamamladıklarını belirten ıntrenör Ufuk Sarıca, "Play off'u garantilemedik ama artık daha rahat konumdayız. Finallere en iyi yerden başlamak istiyoruz" dedi.
Sarıca, sakatlığı nedeniyle 3 aydır forma giyemeyen pivot Palacios'un dönüşü konusunda umutsuz olduğunu da söyledi.
BELEDİYE SALONUN İSMİNİ DEĞİŞTİRECEK
Karşıyaka Belediyesi ise Karşıyakalı taraftarların "Arena" adını verdiği Karşıyaka Spor Salonu'nun adını Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu olarak değiştirmek için harekete geçti. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"2002'den bu yana pek çok stat yapıldı. Bu statların tümünün yenilenmeden önceki ismi Atatürk Stadyumu'ydu, yeniledikten sonra hepsini 'Arena' yaptılar. Konya Atatürk Stadı, 'Konya Arena' oldu. Malatya İnönü Stadı 'Malatya Arena' oldu. Bizim de spor salonumuz var 'Arena'. Onun da adını Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu olarak değiştireceğiz. Önümüzdeki mecliste onun da kararını alacağız." (DHA)
Yorum Yazın